- latest news -

Na een carrière va 36 jaar bij United Biscuits ( bekend in de UK voor de Mc Vities & Jaffa Biscuits, KP nuts & Mc Coys Crisps. Verkade, Delacre en BN zijn het bekende merken in de Benelux & Frankrijk )heb ik besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Vanaf heden bied ik mijn diensten aan en dit in de ruimste zin van het woord.

Mijn ruime ervaring biedt mij de mogelijkheid om strategische en tactische ondersteuning te bieden, dit zo wel binnen als buiten Europa.
Door de jaren heen heb ik een wereldwijd netwerk opgebouwd en uiteraard ben ik meertalig waaronder vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Duits. Gedurende mijn carrière binnen UB heb ik altijd Senior Procurement, Operations & International Sales functies waargenomen.
Ik was zeer intens betrokken om na acquisities de Procurement afdeling van de betrokken bedrijven te integreren binnen het UB Procurement Team. Identificeren van de synergiën en kostenbeheersing was hier de prioriteit.
Cost Base Reduction was één van mijn specialiteiten omdat mijn focus altijd lag op de totale kosten en niet op de prijs. Belangrijke kosten besparingen werden gerealiseerd in nauwe samenwerking met de leveranciers.
Global Sourcing, de introductie van nieuwe Regio's en de ontwikkeling en ondersteuning van nieuwe leveranciers tot ze "UB approved" waren zeer prioritair.
Het realiseren van co-packing projecten in Noord Amerika is iets waar ik met veel voldoening op terug kijk maar ook het "outsourcen" van de indirecte aankopen voor de UB Continentale fabrieken was zeer succesvol.
Omdat mijn specifieke ervaring binnen de voedingsnijverheid ligt gaat mijn voorkeur uit naar opdrachten binnen dit segment.
Voor meer inlichtingen aarzel niet om mij te contacteren.

Ignace Verstraeten

Igance Verstraeten